top of page

Energetische behandeling

Heb je er wel eens over nagedacht om een energetische behandeling te nemen? Is dat niet het geval, dan is dat erg jammer want deze behandeling is zeer goed voor bepaalde zaken. In dit artikel leggen we uit waarmee een energetische behandeling je allemaal kan helpen.

De kracht van energetische therapie

Personen met een hoge sensitiviteit vinden het vaak lastig om ultiem van het leven te genieten. De reden hiervoor is dat mensen met een hoge sensitiviteit zeer gevoelig zijn voor indrukken, met als tragisch gevolg dat het moeizamer wordt om mee te draaien in de mangel van het leven. In het bestaan wordt een mens immers geconfronteerd met harde geluiden, mensenmassa's, luide gesprekken en ga zo maar verder. De meeste mensen vinden dit geen probleem, maar als je gevoelig bent voor sensitiviteit kan dit voor zeer vermoeiende tafererelen zorgen. Zo kun je daar bijvoorbeeld heel vermoeid van raken. Je brein is namelijk steeds bezig met die indrukken verwerken en dat kan zeer vervelend zijn, waardoor je niet meer goed presteert in het leven. Naast vermoeidheid kunnen ook nog andere symptomen naar voren komen. Denk daarbij aan trillen, een snellere hartslag, angsten en dat je de neiging voelt om je van iedereen af te zonderen. Dit is natuurlijk geen gezonde manier van leven, maar een energetische behandeling kan helpen in die gevallen..

 

Het voordeel van een energetische behandeling is dat dit ervoor kan zorgen dat je als hoogsensitief persoon rust in je hoofd krijgt. Zodat je minder gevoelig bent voor prikkelingen en op een gezonde manier van je bestaan kunt genieten. Ook zorgt dat ervoor dat bepaalde symptomen niet meer opkomen. Het probleem wordt dus bij de wortel aangepakt en niet alleen de symptomen worden bestreden.

energetisch-behandeling.png

Psychische problemen

Ook bij verscheidene psychische problemen kunnen wij gelukkig een helpende hand bieden. Deze komen voor en kunnen gepaard gaat met een verkeerde loopbaan, maar natuurlijk zijn er ook andere oorzaken voor aan te wijzen. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat je heel veel stress op het werk hebt. Misschien zit je daardoor niet lekker in je vel en neem je constant je werk mee naar huis. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we kunnen je dan ook helpen om het probleem op te lossen. We focussen ons niet enkel op het bestrijden van de symptomen maar pakken het probleem bij de wortel aan.

bottom of page