top of page

Mijn hele leven ben ik al hooggevoelig toch kwam de bevestiging hiervan pas na jaren. Ik wil hier iets mee doen, dat voelde ik direct.Ik startte met omscholing tot Energetisch Therapeut en ik ging mensen behandelen naast mijn werk. Het vind het vergaren van kennis heerlijk vandaar dat ik meerdere opleidingen tegelijkertijd heb gedaan. Intussen kreeg ik het idee dat ik wel een eigen bedrijfje wilde starten. Toch is dat lastig te combineren met de functie van leidinggevende in het bedrijfsleven. Maar eigenlijk was ik er nog niet klaar voor.

Na een burn-out kwam het besef dat het roer om moest. Ik wilde iets combineren met mijn werk als energetisch therapeut en daarom startte ik met een opleiding tot coach. Hierdoor ontwikkelde ik als coach maar ook als mens. Na twee jaar opleiding kwam ik op het punt dat ik mij realiseerde dat het nu echt tijd werd voor een eigen praktijk. Ik sta nu zo stevig in mijn schoenen dat ik het aankan, dus op deze manier is  L'Eve ontstaan.

Opleidingen en cursussen

2019 - Heden: Specialisatie Coachen van Levens- en Loopbaanvragen (HBO Senior Practioner niveau) CAI, Coaching Academy

2018 - 2019: Leergang Zelfbewust Coachen (HBO Practitioner niveau), CAI, Coaching Academy International

2017 – 2018: Leergang Professioneel Coachen (HBO Foundation niveau), CAI, Coaching Academy International

2016               :Medische Basiskennis, Instituut CAM

2015 - 2017: Handlijn deskundige (2 jr), School voor Magnetiseren, Paula Adelaar

2013 -  2014: Hypnotherapie (HBO),Frank den Ouden

2012 -  2013: NLP (HBO), Frank den Ouden

2012 -  2013: Energetisch Therapeut (HBO), Frank den Ouden

2010 -  2015: Natuurkundig Energetisch Therapeut (HBO), Academie voor Geesteswetenschappen

Verbond Van Energetisch Therapeuten

Omdat ik ben aangesloten bij beroepsvereniging het Verbond van energetisch therapeuten (Vvet), komen de behandelingen energetische therapie in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit geldt niet voor de coachingsgesprekken. Klik hier voor een overzicht van de zorgverzekeraars. Het is aan te raden ook de eigen polisvoorwaarden
hierop na te kijken.

Annulering en klachten

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik helaas genoodzaakt de behandelkosten in rekening te brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Klachten


Uiteraard doe ik mijn uiterste best de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat er een verschil van mening ontstaat. U kunt dan een klacht indienen. Voor informatie over de te volgen klachtenprocedure verwijs ik u naar de website van de beroepsvereniging waar ik bij ben aangesloten, Vvet

Voor cliënten bestaat de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de cliëntenorganisatie Vereniging Zorgklant Nederland.

Aangesloten bij:

Over Evelien

logo-vbag.jpg
Schermafbeelding 2019-10-19 om 13.23.10.
RBCZ-logo_CMYK_payoff_edited.png
Zorggeschil-Logo-1080x600.jpg
logo-quasir.png
bottom of page