top of page

Energetisch Therapeut

In het leven van nu is het niet makkelijk om geestelijk op de been te blijven. Het is evident dat er we qua welvaart in vergelijking met vroeger flink op vooruit zijn gegaan, maar dat wil nog niet betekenen dat we er ook geestelijk op vooruit zijn gegaan. Dit is een beetje een ondergeschoven kindje waar niet altijd rekening mee wordt gehouden. Mensen hebben tegenwoordig dan ook vaak last van stress en vele andere problemen die leiden tot een meer ongelukkig leven. Daar wil jij natuurlijk zo snel mogelijk vanaf komen, want wie vindt het nu leuk om ongelukkig te leven? Wij kunnen je daarmee helpen door energetische therapie toe te passen, maar wat zijn de voordelen daarvan? Lees snel verder om daar achter te komen.

Je krijgt er meer energie van

Veel mensen voelen zich lusteloos na een lange dag werken. Ook wel begrijpelijk: je zit de hele dag op het kantoor en waarschijnlijk heb je dan ook de nodige stress gekregen. Dit zorgt ervoor dat er extra vermoeidheid is en vaak heb je dan s' avonds geen lust meer om bijvoorbeeld nog te gaan sporten. Gelukkig kan therapie ervoor zorgen dat je meer energie krijgt. Energie is een van de fundamenten voor een gelukkig bestaan en wij hebben veel ervaring om met onze therapie jou daarmee te helpen. Dus als je meer energie wil krijgen is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen.

energetisch-therapeut.png

Pijnklachten

Naast emotionele klachten kunnen wij je overigens ook helpen om van pijnklachten af te komen. Pijnklachten kunnen op verschillende manieren ontstaan. Er kan bijvoorbeeld een verband zijn tussen pijnklachten en stress. Zeker langdurige stress kan erin resulteren dat je op de lange termijn te maken krijgt met typische pijnklachten. Daarbij kun je denken aan hoofdpijn, keelpijn en ga zo maar verder. Dit zijn echt typische klachten die te maken kunnen hebben met stress of andere fysieke problemen. Wij kunnen je daarmee helpen. Onze therapie probeert de kern aan te pakken en dus niet enkel de symptomen bestrijden, want als je enkel de symptomen bestrijdt, dan los je het probleem in zijn algemeenheid nog niet op. En dat is juist de kracht van onze therapie. We gaan aan de gang met bepaalde patronen en na in hoeverre deze de oorzaak zijn van je problemen.

bottom of page