top of page

Coach omgeving Haarlem

Ben jij woonachtig in Haarlem en op zoek naar een coach omgeving Haarlem, dan is dat zeker mogelijk. Daar bieden wij namelijk energetische therapie aan en dit is zeer handig voor mensen die kampen met verscheidene problemen. Lees hieronder wat de belangrijkste problemen zijn waarbij deze therapie kan helpen. Waarbij niet enkel de symptomen worden bestreden, maar het probleem bij de wortel wordt aangepakt.

Burn-out

In onze jachtige maatschappij komt een burn-out vaker voor dan ooit. Sterker nog: er kan zelfs worden gesteld dat de term burn-out is ontstaan in onze consumptiemaatschappij waarbij snelheid prevaleert boven geestelijke bezinning. Een burn-out zie je vaak wel aankomen, maar veel mensen negeren de klachten tot ze op een bepaald moment met de spreekwoordelijke gebakken peren zitten. Dan hebben ze plots een burn-out en dan is het heel moeilijk om daar op een positieve manier van te genezen. Gelukkig kunnen wij je helpen met een burn-out. We bestrijden niet enkel de symptomen die gepaard gaan met een burn-out, maar trachten het probleem bij de wortel aan te pakken.

 

Om erachter te komen of het wat voor je is, kun je natuurlijk eerst een intakegesprek krijgen. Het is wel belangrijk dat het goed klikt tussen jou en de therapeut. Is dit het geval, dan kunnen we een behandeling beginnen waarbij we echt tot de kern van je psyche proberen te komen. We proberen bijvoorbeeld eerst inzicht in je problemen te krijgen. Hoe zijn de problemen ontstaan en heb je ze genegeerd of waren er al bepaalde klachten? Dergelijke vragen worden dan beantwoord en op basis van die vragen kunnen we een duidelijk plan opstellen. Maar naast burn-out kunnen we je ook helpen met andersoortige klachten.

coach-omgeving-haarlem.png

Algemene levensvragen

Misschien heb je bijvoorbeeld wel een existentiële crisis. Het kan heel goed zijn dat je even met jezelf in de knoop zit en dat is natuurlijk een erg vervelend gegeven. We kunnen je dan voorzien van vragen over het leven die je misschien hebt. Bestaat geluk? Hoe kan een mens ervoor zorgen dat deze op de lange termijn gelukkig blijft en ga zo maar verder. Allemaal hartstikke relevante vragen waar de nodige aandacht aan besteed moet worden.

bottom of page